NAJČITANIJE E-KNJIGENAJČITANIJE E-KNJIGE

Pregled najčitanijih e-knjiga od uvođenja nove usluge 18.3. do 18.5.

  1. Kinsella, Sophie: Moj ne tako savršeni život (Katie dijeli sve detalje iz svojeg života u Londonu i izvrsnog posla na Instagram profilu. No, istina je malo drugačija… Ovo je još jedan roman poznate britanske spisateljice chick lita, autorice serijala o šopingoličarki Becky Bloomwood.)
  • Hoang, Helen: Kvocijent poljupca (Stella je uspješna i ambiciozna ekonometričarka koja boluje od Aspergerova sindroma. Smatra da je matematika jedino što drži svijet na okupu, no uskoro će shvatiti da je ljubav najbolja vrsta logike.)
  • Dawson, Maddie: Ljubavno posredovanje za početnike (Marnie je pred udajom za čovjeka svojih snova. Nakon samo par tjedana braka, svijet novopečene supruge Marnie kreće nizbrdo.)
  • Downing, Samantha: Moja voljena žena (Jedno slučajno ubojstvo kod mladog će bračnog para pokrenuti mračne želje za igrama koje prelaze granice dopuštenog. No kad jedno od njih prekrši pravila igre, osveta koja ga čeka bit će strašna…)
  • Moriarty, Liane: Što je Alice zaboravila (Što biste napravili da vas posjeti mlađa verzija vas samih i ponudi vam priliku za popravak svih pogrešaka? Alice se mora prisjetiti svega što je zaboravila, ponovno izgraditi sliku cijelog desetljeća i saznati može li baš sve biti kao prije.)
  • Hamer, Kate: Djevojčica u crvenom kaputu (Psihološki triler o nestaloj osmogodišnjoj djevojčici koja je posljednji put viđena u crvenom kaputiću na Dječjem festivalu te je napokon nakon pet godina i 209 dana pronađena živa i zdrava, na drugom kraju svijeta.)
  • Bach, Tabea: Otok kamelija (Sylvia je naoko postigla sve, ali ne nalazi sreću ni u užurbanom životu, ni u prividno savršenom braku. Kad naslijedi Otok kamelija u Bretanji, napušta München. Prekrasan roman o ljubavi, hrabrosti, povjerenju i povratku prirodi.)
  • D’Andrea, Luca: Srž zla (Jeremiah je snimatelj dokumentarnih filmova. Kad rad na filmu o gorskoj službi spašavanja u Dolomitima završi tragično, počinje ga proganjati krivnja. Kreće u potragu za istinom kako bi sačuvao vlastiti razum.)
  • FitzGerald, Helen: Plač (Mračni psihološki triler, u čijem je središtu priče teška i uzbudljiva moralna dilema likova. Kada pored usamljene ceste u Australiji nestane malo dijete, počinje policijska potraga koja ubrzo prerasta u medijsku senzaciju. Laži, govorkanja i nepodnošljivi osjećaj krivnje polako okreću roditelje jednog protiv drugog…)
  • Hillenbrand, Tom: Kradljivac kave (Krajem 17. stoljeća kava postaje sve popularniji napitak u Europi, no monopol nad proizvodnjom ima Osmansko carstvo. Napeti pustolovni roman nudi izvrstan uvid u društvenu i politički situaciju u Europi u 17. stoljeću.)

Promjena veličine fonta
Kontrast