KNJIŽEVNI SUSRET S BOBOM ĐUDERIJOM – 29.10.2018.KNJIŽEVNI SUSRET S BOBOM ĐUDERIJOM – 29.10.2018.

 

Još jedna književna večer u povodu Mjeseca hrvatske knjige održana je u našoj knjižnici u ponedjeljak, 29. listopada kada nam je u goste došla popularna i vrlo čitana (i u našim statistikama posudbe) spisateljica Boba Đuderija i njezin gost, dramski glumac Ranko Lipovšćak koji je oduševio mnogobrojnu publiku svojim interpretacijama i čitanjima kraćih tekstova iz spisateljičinih knjiga „Marčelina: nisam vam sve rekla“ i „Zovem u vezi posla“, koje su nam predstavljene te večeri.

Uz obilje humora, ali i smijeha kroz suze, uživali smo u svakodnevnim situacijama koje je autorica prikazala na jedan drugačiji način. Kontakt s publikom također je bio vrlo otvoren i prisan, budući da su mnogi pročitali njezine knjige prije predstavljanja, što se  itekako osjetilo u prijemu, dijalozima s autoricom i brojnim pitanjima koja su bila postavljena od strane publike.

Nakon završetka večeri,  otišli smo pod dojmom da treba život gledati s vedrije strane i kada nam šalje izazove i manje poželjne situacije, ali ne treba se predati jer nikad ne znamo što nam donosi sutra.


Promjena veličine fonta
Kontrast